Klantresultaten

 

DirectIT realiseert als programma manager voor de KNVB de nieuwe websites knvb.nl en onsoranje.nl. Deze websites worden continu uitgebreid, zoals met knvb.nl/RINUS, de online assistent-trainer voor amateurtrainers. Deze tool is zowel als website en als app te gebruiken.

 

Directeur Amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee besteedde een gehele column aan RINUS. Op de social media zijn vele spontane positieve reacties te vinden

 


De FD Mediagroep - moeder van het Financieele Dagblad - heeft in 2012 Company.info overgenomen. Company.info biedt online betrouwbare en actuele informatie, zakelijk nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Hun diensten zijn beschikbaar als website, maar ook als web service en in de vorm van 'data on demand'. DirectIT voerde het projectmanagement uit voor de IT transitie van deze nieuwe dochter naar een toekomstvaste software-architectuur.

 

Tevens hielp DirectIT het FD met het vergroten van hun bedrijfscontinuïteit, zowel met voorbereidende maatregelen als bij operationele oplossingen.

 

 


Delta Lloyd heeft een programma uitgevoerd met als doel de bedrijfscontinuïteit van het gehele concern te vergroten door nog beter voorbereid te zijn op calamiteiten. 

 

DirectIT was namens de IT&Services divisie het aanspreekpunt voor de programma manager. 


Klanten DirectIT

Naast de klanten zoals hierboven genoemd, heeft DirectIT ook bij onder andere onderstaande klanten concreet resultaat geleverd: