DirectIT Project-management

 

U heeft een doel in uw hoofd, anders dan een mens laten landen op de maan. Immers, dat is al gedaan en mogelijk heeft uw bedrijf een andere missie dan dat. Meestal weet u in grote lijnen wat u wil, heeft u onvoldoende een idee hoe dat doel te bereiken, maar vermoedt u dat u daarbij IT nodig heeft. Al met al een doel dat u niet zelf ‘eventjes’ bereikt. DirectIT projectmanagement levert het doel met de samen met u bepaalde scope, binnen het budget en volgens planning

 

De scope bepaalt mede wat het gewenste IT-projectresultaat is. Met het wat in de hand kan pas bedacht worden hoe het resultaat te gaan realiseren. Vervolgens hoeft komt het neer op doen. Dit is de beproefde DirectIT wat-hoe-doen-methode.

 

Het kan ook dat u al uw eigen “Apollo IT-project” op stapel heeft staan en dat u wilt weten of het project klaar is voor de lancering. Of uw IT-project wordt al uitgevoerd en u wilt weten of alle lichten nog op groen staan, dan wel dat u een signaal ontvangen heeft dat er mogelijk een licht op oranje staat. De DirectIT Quick Project Scan levert u in korte tijd, voor een vaste prijs een vakkundig oordeel, indien nodig inclusief verbetervoorstellen.

 

Neem contact op met DirectIT voor het bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw IT-project!